HET INSPIRERENDE VERHAAL VAN FERRY

Ook Ferry is al vanaf dag één lid en is het levende bewijs dat door je levensstijl aan te passen, de resultaten vanzelf komen. Dat is ook goed te zien aan zijn prestaties, ongelofelijk knap!

Meer dan 14 kilo afgevallen

Pijnvrij in lage rug
Betere conditie
Geen energiedips meer
PHOTO-2020-08-03-18-15-06 (1)

WIE IS FERRY

Het is een levensgenieter, houdt van een pot voetbal, lekker vissen en als de grote vriendelijke reus op z’n motor aan komt rijden, herken je Ferry direct. Samen met zijn vrouw en kind woont hij in zijn stadsie Utrecht. Na de zomer van 2018 moest en ging de knop om, het was tijd voor een leefstijl verandering en dat heeft hij laten zien ook.
Het grootste verschil is dat het allemaal niet in extremen gaat. Ik heb nu al een aantal diëten gevolgd, maar hoe sneller ik afviel, des te harder het er vervolgens weer aan zat. Ik merk dat het deze keer anders is en blijft!

ONZE STRATEGIE

Lees hieronder welke strategie we hebben gekozen en hoe dit heeft bijgedragen aan de resultaten van Cora.

Eind 2018 kwamen Ferry en zijn familie langs voor een kennismaking met Cristian. Het doel was duidelijk, de knop moest om en dat wilden ze met z’n 3e doen, een familie ding. Maar naast het gezamenlijk doel, wilde Ferry ook af van zijn langdurige onderrug klachten en meer energie gedurende de dag.

  • In totaal 12 kilo afvallen
  • Een betere conditie
  • Pijnvrij bewegen
  • Meer energie gedurende de dag

Ook de eerste dagen van Ferry kan ik mij nog goed herinneren. Het was in het begin even wennen, hij had vroeger wel al veel getraind met zijn vader Wout. Maar dit was wel iets anders dan dat hij gewend was. Meer gefocust op houdingscorrecties en mobiliteit in plaats van krachttraining op een apparaat. Okal was dit misschien niet wat hij in eerste instantie had verwacht, reageerde zijn lichaam er erg goed op en zag hij ook duidelijk in waarom dit nodig was.

We zijn dus begonnen om eerst beter te bewegen. Toen Ferry’s mobiliteit terug kwam, verdween ook zijn rugpijn en was hij klaar om zich weer te kunnen focussen op krachtoefeningen. Maar naast al het trainen, zijn we ook aan de slag gegaan met het verbeteren van zijn voedingspatroon en de “ongezondere” gewoontes die hij in de loop der tijd eigen had gemaakt. 

Hier komt ook Ferry z’n uitspraak vandaan “Kleine veranderingen, maken een groot verschil” Door gestructureerder te gaan eten en meer te letten op de onbewuste tussendoortjes, viel hij iedere week wat af. Als je gewend bent om te gaan crashdiëten lijkt dit in het begin weinig, maar in totaal is Ferry al 14 kilo afgevallen! Dit laat maar zien dat keuzes leiden tot gewoontes en gewoontes tot een nieuwe leefstijl.

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKING AAN

Tijdens de kennismaking nemen we de tijd voor je om goed te laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we jou kunnen helpen om je doelen te behalen.