Verschil Personal Trainer en een Vitaliteitscoach

Om te beginnen moet je als vitaliteitscoach een opleiding hebben gedaan tot.. je raadt het al: vitaliteitscoach. Dit is dan ook een beschermde beroepsgroep.
Verschil Personal Trainer en een Vitaliteitscoach

Op deze pagina

Verschil Personal Trainer en Vitaliteitscoach

Vitaliteit omvat alle facetten van een gezond en energiek leven, denk hierbij aan: de juiste voeding ????, functioneel bewegen ????‍♂️ maar ook aan het mentale en emotioneel welzijn ????.

Een voedingscoach laat je op een verantwoorde manier met voeding om gaan. Wij laten zien hoe je op een duurzame manier je gewicht kan reguleren zonder het plezier in eten te verliezen. ????

Een bewegingscoach werkt vanuit een modulaire opbouw die begint bij het fundament: ademhaling, stabiliteit, mobiliteit, houding en het juiste beweegpatroon. Velen klachten en blessures beginnen namelijk door ingeslepen gewoontes in deze fundamentele gebieden. Samen gaan we aan de slag om het lichaam in balans te brengen. ????‍♂️

Een leefstijlcoach werkt vooral aan een gezonde mentale levensstijl. Daarbij ondersteunen wij met inzicht krijgen in je krachten maar ook je valkuilen. Het is belangrijk om in kaart te brengen waar je op dit moment staat, waar je naar toe zou willen en hoe je dit ook op een duurzame manier kan behalen. ????

Wij bieden alle drie deze facetten aan afhankelijk van jouw wensen en behoefte, met als uitgangspunt dat de synergie tussen deze onderdelen de weg naar een vitaal leven is.

Samengevat geen focus op korte termijn winsten maar een blijvende verandering van binnenuit.