HET INSPIRERENDE VERHAAL VAN LYDIA

Vanaf het eerste moment is Lydia al lid bij ons en wat heeft ze toch al veel bereikt in die 1,5 jaar! Lyd traint niet alleen bij ons, maar ze is ook onderdeel geworden van de Vitality familie. Onze club voelt aan als haar club. Wij helpen Lyd met haar doelen te bereiken en zei zorgt ervoor dat de club er altijd netjes uitziet!

Meer dan 17 kilo afgevallen

Pijnvrij in schouders en lage rug
Betere conditie
Veel bewuster van mijn lichaam
WhatsApp Image 2020-07-23 at 16.28.09

WIE IS LYDIA

Ze is geboren in Utrecht, maar zal zich overal wel redden. Lydia zorgt er altijd voor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en staat voor iedereen klaar. We kennen Lyd niet anders dan dat ze bezig is voor iemand anders. Dit is naast het huishouden, een gezin onderhouden, en full-time oma zijn een hele week taak. Het is dan ook niet gek dat als je zoveel ballen in de lucht moet houden, dat de gezondheid daar onder gaat lijden. Na een heftige periode door te hebben gemaak, heeft ze samen met Wout de knop omgezet en zijn ze bezig aan een indrukwekkend leefstijl switch.
Samen met het gezin wilde wij een gezondere levensstijl aanhouden en zijn daarom in november 2018 begonnen bij Nirvida. Wij houden nog steeds van het lekkere en goede leven, alleen maken wij nu andere keuzes en stimuleren elkaar hierin. Naast de trainingen die ik volg, zijn de coaching lessen ook van erg belang en niet te vergeten de ontspanningsoefeningen die zijn echt heerlijk en soms echt even nodig. Ik ben er nog niet helemaal klaar, maar volgend jaar gaat mijn zoon trouwen en ik weet zeker dat ik dan sta waar ik zou willen zijn.

ONZE STRATEGIE

Lees hieronder welke strategie we hebben gekozen en hoe dit heeft bijgedragen aan de resultaten van Cora.

Eind 2018 kwamen Lydia en haar gezin langs voor een kennismaking met Cristian. Het doel was duidelijk, de knop moest om en dat wilden ze met z’n 3e doen, een familie ding. Maar naast het gezamenlijk doel, wilde Lyd ook meer tijd voor zichzelf en was klaar voor een nieuwe leefstijl.

  • In totaal 15 kilo afvallen
  • Een betere conditie
  • Meer tijd voor zichzelf
  • Pijnvrij bewegen en meer bewegingsvrijheid

Ik weet nog goed dat Lyd bij de eerste training zei: We hebben echt alles al geprobeerd, je kunt het zo gek niet bedenken, elk dieet die je kent, hebben wij al eens gedaan. De eerste stap was kijken naar hoe ze het deze keer wel kon volhouden. Het gaat namelijk niet om grote veranderingen maken in een korte tijd. Want dat is het nou net, die veranderingen zijn zo groot, dat je ze niet kunt volhouden. We zijn begonnen met kleine veranderingen aan te brengen in haar leefstijl, zoals: meer bewegen (lekker een stuk wandelen, of meer de fiets pakken), kijken naar welke “ongezonde gewoontes” we weg konden werken en stap voor stap veranderde Lydia’s gewicht mee. De reden dat ze het zo goed volhoud, is dat we telkens weer een nieuwe stap zetten boven op de vorige, zo voelt het niet aan als een “ding” maar levert het consistent kleine dingen aanpassen over tijd veel resultaten op.

Naast het afvallen, zijn we ook aan de slag gegaan met haar beweegpatronen te verbeteren. Uit onze screening werd duidelijk dat er wat disbalansen zaten in haar spieren en gewrichten. Dit hebben we ook stuk voor stuk weg gewerkt, zodat Lydia steeds makkelijker kon bewegen. Tegenwoordig hoef ik bijna niet meer op haar houding te letten tijdens het trainen, dit gaat nu als vanzelf.

Kort samengevat, Lydia heeft echt enorm veel resultaat behaald en ze is nog niet klaar! Ze wil doorgaan met haar nieuwe doelen en ik weet zeker dat het haar gaat lukken.

 

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKING AAN

Tijdens de kennismaking nemen we de tijd voor je om goed te laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we jou kunnen helpen om je doelen te behalen.