HET INSPIRERENDE VERHAAL VAN JAAP

Jaap is nu een jaar lid bij Nirvida en komt na eigen zeggen nog steeds met veek plezier sporten. Jaap heeft meerdere pogingen ondernomen maar had moeite met de integratie van een gezonde leefstijl in zijn dagelijks patroon. Onze methode lijkt Jaap goed te liggen, door zijn consequente inzet heeft hij al heel wat mooie resultaten mogen behalen.
Verlost van schouderblessure
5 kilo afgevallen
Sporten geïntegreerd in zijn week
Gelukkiger en relaxter door het leven
kimkotter-721x436

WIE IS JAAP

Onze Jaapi heeft weinig introductie nodig. Samen met zijn vrouw Kim en kids is hij trotse eigenaar van een prachtig nieuw huis in de kern van Loosdrecht. Jaap is een echte familie man en geniet van elk moment met zijn jongens. Daarnaast weet hij met zijn gouden keel het publiek alsmaar weer op te zwepen. Jaap zijn favorieten training is een grote ronde fietsen of een krachtsessie samen met Ramón.
Super blij met deze twee heren. Het is eigenlijk bizar dat wij als mensen zo met ons lichaam omgaan. Je auto krijgt elk jaar apk maar je lichaam niet. Dit onderhoud doe ik het liefste bij Nirvida! Hun methode werkt voor mij ontzettend goed. Eerst je lichaam weer in balans krijgen om vervolgens goed te trainen. Ik heb te vaak te hard en teveel gesport zonder dat ik wist of het wel goed voor mij was. Dat hield ik nooit lang vol. Bij vitality dagen ze je absoluut uit maar ze kijken wel wat bij je lichaam, houding etc past. Zo hou je het sporten heel lang vol zonder blessures. Geen ouderwetse personal training. Ramon verrast mij elke keer weer met nieuwe methoden zodat het elke keer interessant en leuk blijft. Van yoga tot kracht training en van mountainbiken op de hei tot uitgebreid stretchen. Voel me sinds de eerste training bij deze boys een gelukkiger en relaxter mens! Dank!!!

ONZE STRATEGIE

Lees hieronder welke strategie we hebben gekozen en hoe dit heeft bijgedragen aan de resultaten van Cora.

Jaap kwam een jaar geleden binnen met de wens enkele kilo’s af te vallen. Daarnaast wilde hij een gezonde levensstijl onderdeel maken van zijn identiteit. Daar willen natuurlijk maar al te graag aan bijdragen!

  • Verbetering van houding
  • In totaal 6 kilo afvallen
  • Verantwoord met voeding omgaan
  • Sporten vast integreren in de week
  • Meer energie gedurende de dag

Jaap heeft lang last gehad van een hardnekkige schouderblessure. Deze blessure kwam om de zoveel tijd opspelen en was als een doorn in het oog tijdens optredens. Na een uitgebreide scan werd duidelijk dat jaap behoefte had aan enkele houdingscorrecties. We hebben daarom veel gewerkt aan het openen van thoracale wervelkolom in combinatie met schoudermobiliteit.  Dit leidde tot stuk meer bewegingsvrijheid plus het herstel van zijn schouderblessure.

Wanneer het lichaam in balans is kan er worden gefocust op het sporten integreren in de week. Dit hebben we gedaan door naast de training enkele fiets en hardloop tochten te maken. We hebben Jaap zelfs zover gekregen een fiets aan te schaffen, en dat nadat hij in diezelfde maand wielrenners volledig met de grond gelijk had gemaakt in zijn eigen podcast!

Na een jaar intensief te trainen komt Jaap wekelijks voor zijn APK. We zijn nu op een punt waarin we focussen op het opbouwen van kracht en shapen van het lichaam. We zien nog veel mogelijkheden zijn lichaam de komende tijd te versterken en zijn energie verder te verhogen.

 

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKING AAN

Tijdens de kennismaking nemen we de tijd voor je om goed te laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we jou kunnen helpen om je doelen te behalen.