HET INSPIRERENDE VERHAAL VAN CORA

Op dit moment is Cora 7 maanden lid bij Nirvida en het is echt ongelofelijk wat een switch in leefstijl ze heeft gemaakt en daar horen natuurlijk mooie resultaten bij!
Meer dan 12 kilo afgevallen
Fitter en leniger dan ooit
Loopt met gemak 5km hard
Fietst, rent of loopt nu elke dag
Cora en zoontje recensie

WIE IS CORA

Cora woont haar hele leven al in Loosdrecht, is moeder van 2 kinderen, tekstschrijver en runt samen met haar man het bedrijf Vermex. Na verschillende afvalpogingen was Cora klaar voor een leefstijl verandering! En als ze haar vizier op scherp heeft gezet, is ze niet meer tegen te houden. Lees hieronder wat Cora te zeggen heeft over haar veranderingen van de afgelopen maanden.
Nog geen zes maanden lid van Nirvida en ik loop met gemak 5km hard, fiets en wandel bijna elke dag. Ik voel me fitter en leniger dan ooit. En als klap op de vuurpijl ben ik inmiddels 12kg afgevallen. Nodeloos te zeggen dat ik héél blij ben met Cristian! En ook al is het soms flink zweten, toch voelt een training als ontspanning. Heerlijk even tijd voor jezelf. Cristian is heel deskundig. Hij weet je te motiveren, weet precies hoe een lichaam in elkaar steekt en bouwt de trainingen heel zorgvuldig op. Eigenlijk is hij personal trainer, coach, voedingsdeskundige en fysiotherapeut in één! Daarnaast is locatie altijd super netjes en schoon en wordt zelfs mijn favoriete muziek opgezet. Hoe leuk is dat?!!

ONZE STRATEGIE

Lees hieronder welke strategie we hebben gekozen en hoe dit heeft bijgedragen aan de resultaten van Cora.

In December 2019 kwam Cora met een vervroegde goede nieuwjaarsvoornemen. Komend jaar ga ik mijn levensstijl omgooien, ik wil makkelijker bewegen, afvallen en ik heb een stok achter de deur nodig.

  • Betere conditie
  • In totaal 16 kilo afvallen
  • Makkelijker bewegen
  • 5 km kunnen hardlopen

Toen Cora voor het eerst binnen kwam was het even wennen. Ze had voorheen wel al wat sporten gedaan, maar nog nooit echt getraind en gewerkt aan haar lichaam. Vanuit de screening kwamen een aantal disbalansen naar voren, iets wat we stuk voor stuk hebben weg gewerkt. Om te beginnen moesten er een aantal triggerpoints worden weg gemasseerd, iets wat niet altijd van harte ging.. maar hierdoor kwam haar mobiliteit wel weer snel terug in haar gewrichten wat haar bewegingen erg ten goede kwam. De volgende stap was stabiliteit verbeteren en vervolgens konden we ook krachttraining toevoegen. 

Als je Cora nu ziet bewegen ten opzichte van enkele maanden geleden, herken je haar niet meer terug. Ze staat nu te trainen als een doorgewinterde fitnesser. Nadat al haar disbalansen waren weg gewerkt, konden we aan de slag gaan met haar andere doelstelling, 5 km hardlopen. Iets wat je bij haar geen twee keer hoeft te zeggen. Enkele dagen kreeg ik al een appje, het is gelukt! Nu de tijd nog verbeteren..

Naast het bewegen, is Cora ook aan de slag gegaan om wat af te vallen en dat wat, werd steeds meer. Door het wegwerken van “ongezonde” gewoontes, meer te bewegen en te experimenteren met intermitted fasten is ze al meer dan 12 kilo kwijt!

Je kunt wel stellen dat Cora’s leefstijl flink is veranderd. Ze beweegt elke dag met plezier, pakt de mountainbike of gaat een stuk hardlopen en zelf haar kinderen worden nu vaak mee gesleept, want jong geleerd, oud gedaan..?!

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKING AAN

Tijdens de kennismaking nemen we de tijd voor je om goed te laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we jou kunnen helpen om je doelen te behalen.