OPTIMALISEER JE LEEFSTIJL EN MAAK MEER IMPACT

Tijdens het mentorship programma helpen we je om je gezondheid en prestaties te verbeteren, zodat jij meer impact kunt maken met je bedrijf.

Meer energie en focus

Verbeterde productiviteit

Een krachtig en gezond lichaam

ONDERNEMEN IS ALS TOPSPORT..

Net zoals een atleet zich fysiek en mentaal moet voorbereiden om te kunnen presteren, geloven wij dat ondernemers dezelfde benadering moeten hanteren om succesvol te zijn én blijven in wat ze doen.

 

Stel je eens voor: een topsporter die zonder aandacht voor voeding, beweging en rust zijn prestaties moet leveren. Dat zou ondenkbaar zijn.

 

Toch zien we bij veel ondernemers een vergelijkbare situatie: lange werkdagen zonder pauzes, slechte eetgewoontes en verwaarlozing van hun lichaam. Niet verrassend dus dat de meeste ondernemers zichzelf langzaam aan het opbranden zijn.

HET ÉÉN SLUIT HET ANDER NIET UIT!

Onze op maat gemaakte leefstijlprogramma’s zijn specifiek ontworpen voor ondernemers zoals jij. Wij helpen je om je leefstijl te optimaliseren, zodat je zowel zakelijk als persoonlijk kunt floreren.

MEER ENERGIE EN FOCUS

Door onze screening wordt duidelijk wat je op dit moment tegenhoudt om top prestaties te kunnen leveren. Op basis van je scores kunnen we snel en gericht te werk gaan.

KRACHTIG EN GEZOND

We helpen je om beter te slapen, eten en trainen. Samen creëren we een krachtig en gezond lichaam dat klaar is voor de uitdagingen van het ondernemerschap.

VERBETERDE PRODUCTIVITEIT

Soms moet je niet harder, maar slimmer werken. Met een compleet en bewezen raamwerk laten we je zien hoe je jouw productiviteit enorm kunt verbeteren.

WETEN WAT WE VOOR JOU KUNNEN DOEN?

Ben je er klaar voor om je gezondheid en business naar een nieuw niveau te tillen? Plan dan gratis kennismakingsgesprek in en we voelen samen aan of er een match is.

ZO ERVAREN ONZE KLANTEN HET..

We hebben in middels al meer dan 100+ succesverhalen, maar luister niet alleen naar wat wij er over zeggen.

DIT ZIJN DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons een mailtje en we helpen je graag verder!

De kosten van het programma verschillen per persoon. Dit is voornamelijk afhankelijk van het aantal contactmomenten in de week.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek adviseren we je aan de hand van je doelstellingen hoeveel contactmomenten we aanraden.

Cristian of Ramón zal je gaan begeleiden tijdens het programma. Afhankelijk van je doelstellingen wordt bepaald met wie je het kennismakingsgesprek hebt.

Tijdens het gesprek kun je al je vragen stellen en voelen we samen aan of er een match is.

Om er voor te zorgen dat we zo gericht mogelijk aan de slag kunnen gaan, vragen we je voordat je gaat starten een uitgebreide leefstijl vragenlijst in te vullen.

Hierdoor kunnen we sneller zien met welke thema’s (slapen, voeding, ontspannen en/of bewegen) we aan de slag moeten gaan om zo snel mogelijk resultaat te boeken.

Omdat het programma volledig persoonlijk wordt samengesteld is het voor iedereen die serieus aan zijn gezondheid wilt werken goed te volgen.

Samen met je coach maak je een concreet 3 maanden plan en bespreekt wekelijks de vooruitgang. Mocht het nodig zijn dan passen we het programma gelijk voor je aan.

 

Vervelend om te horen dat je een blessure hebt.. toch ben je dan bij ons aan het juiste adres!

Door middel van een uitgebreide fysieke screening achterhalen we de kern van het probleem, zodat we snel met een oplossing kunnen komen.

Vaak is het lichaam uit balans geraakt en bevindt ‘het probleem’ zich op een andere plek, dan waar de pijn zit.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in voor meer informatie!

Ja, dat is mogelijk!

Alle contactmomenten kunnen we doen via een videocall en alle trainingsplannen kun je volgen via ons platform. Hier vind je alle oefeningen met uitleg terug.

Dat is mogelijk! We hebben een mooie studio in Loosdrecht waar we je in alle rust één op één kunnen begeleiden.

BEN JE KLAAR VOOR VERANDERING?

Plan een gratis kennismakingsgesprek in om te zien wat we voor jou kunnen doen.