HAAL IN 3 MAANDEN ALLES UIT JE LICHAAM EN GEZONDHEID!

Tijdens het mentorship programma helpen we je om sterker te worden, meer energie te krijgen en van je pijnklachten af te komen. 

Meld je nu aan voor een gratis kennismakingsgesprek om te zien wat we voor jou kunnen betekenen.

DEZE KEER IS HET ECHT ANDERS..

Waarschijnlijk wil je al een tijdje je gezondheid verbeteren, maar merk je dat je ondanks alle inspanningen niet echt verder komt.

Of misschien behaal je wel de resultaten die je zou willen, alleen lukt het je niet om deze vast te houden.

Eerlijk is eerlijk. Je leefstijl veranderen en ook nog de resultaten vasthouden is gewoon erg lastig. Je moet op zoveel dingen tegelijkertijd letten en ook nog verstand hebben van alles wat met gezondheid te maken heeft. Zonder concreet stappenplan is dat bijna niet te doen..

HOLISTISCHE MANIER VAN TRAINEN

We gaan op zoek naar de kern van de problemen waar aan gewerkt moet worden en pakken dit op een holistische manier aan. We kijken naar alles wat van invloed is op je gezondheid en lichaam, zoals hoe je slaapt, wat je eet en hoe je lichaam beweegt.

PERSOONLIJK AANPAK

Of je nu sterker wilt worden, meer energie wilt krijgen, van je pijnklachten af wilt komen of allemaal. Aan de hand van jouw doelstellingen maken we een persoonlijk plan.

VOLLEDIGE FOCUS

Per maand kies je één thema uit om samen met je coach aan te pakken. Je krijgt een concreet stappenplan mee, zodat je precies weet wat je van dag tot dag moet doen.

WEKELIJKSE BEGELEIDING

Wekelijks heb je een contactmoment met je coach om je programma en/of voortgang te bespreken. Zo kun je dus altijd terecht met al je vragen en behaal je ook sneller resultaat.

DIT IS WAT JE KUNT VERWACHTEN

Wanneer je van start gaat, dan krijg je:

  Een persoonlijke coach
  Een concreet 3 maanden plan
  Toegang tot al onze online trainingen
  Wekelijkse contactmomenten van 6o min
  Een werkmap met een samenvatting van alle thema’s die besproken worden.

ZO ERVAREN ONZE KLANTEN HET..

We hebben in middels al meer dan 100+ succesverhalen, maar luister niet alleen naar wat wij er over zeggen.

DIT ZIJN DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons een mailtje en we helpen je graag verder!

De kosten van het programma verschillen per persoon. Dit is voornamelijk afhankelijk van het aantal contactmomenten in de week.

Tijdens een gratis kennismakingsgesprek adviseren we je aan de hand van je doelstellingen hoeveel contactmomenten we aanraden.

Cristian of Ramón zal na het invullen van het intakeformulier contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Tijdens het gesprek kun je al je vragen stellen en voelen we samen aan of er een match is.

Om er voor te zorgen dat we zo gericht mogelijk aan de slag kunnen gaan, vragen we je voordat je gaat starten een uitgebreide leefstijl vragenlijst in te vullen.

Hierdoor kunnen we sneller zien met welke thema’s (slapen, voeding, ontspannen en/of bewegen) we aan de slag moeten gaan om zo snel mogelijk resultaat te boeken.

Omdat het programma volledig persoonlijk wordt samengesteld is het voor iedereen die serieus aan zijn gezondheid wilt werken goed te volgen.

Samen met je coach maak je een concreet 3 maanden plan en bespreekt wekelijks de vooruitgang. Mocht het nodig zijn dan passen we het programma gelijk voor je aan.

 

Vervelend om te horen dat je een blessure hebt.. toch ben je dan bij ons aan het juiste adres!

Door middel van een uitgebreide fysieke screening achterhalen we de kern van het probleem, zodat we snel met een oplossing kunnen komen.

Vaak is het lichaam uit balans geraakt en bevindt ‘het probleem’ zich op een andere plek, dan waar de pijn zit.

Plan een gratis kennismakingsgesprek in voor meer informatie!

Ja, dat is mogelijk!

Alle contactmomenten kunnen we doen via een  videocall en alle trainingsplannen kun je volgen via onze app. Hier vind je alle oefeningen met uitleg terug.

Dat is mogelijk! We hebben een mooie studio in Loosdrecht waar we je in alle rust één op één kunnen begeleiden.

BEN JE KLAAR VOOR VERANDERING?

Plan een gratis kennismakingsgesprek in om te zien wat we voor jou kunnen doen.