ALTIJD EN OVERAL TRAINEN ONDER BEGELEIDING.

Via ons platform train je waar en wanneer je maar wilt en word je bij iedere oefening gecoacht op je houding voor slechts €49,50 p/mnd.

Gebruik kortingscode START2023 voor 50% korting op de eerste maand.

DIT IS VANAF NU VERLEDEN TIJD..

Waarschijnlijk ben je zelf al een tijdje bezig in de sportschool, maar heb je het gewenste resultaat nog niet bereikt.

Of misschien voer je oefeningen verkeerd uit, waardoor je last hebt gekregen van vervelende blessures.

Eerlijk is eerlijk. Goed trainen en je lichaam ondertussen ook nog in balans houden is gewoon erg lastig. Je moet op zoveel dingen tegelijkertijd letten en ook nog veel van het lichaam af weten. Zonder begeleiding is dat bijna niet te doen..

NIEUWE VORM VAN PERSONAL TRAINING

Met een Nirvida membership bieden we dezelfde voordelen van een personal trainer, alleen dan veel voordeliger. Via ons platform train je waar en wanneer je maar wilt en word je bij iedere oefening gecoacht op je houding.

DUIDELIJK TRAININGSPLAN

We hebben verschillende programma's voor je klaar gezet, zodat je precies weet wat je van dag tot dag moet doen om een sterk, flexibel en pijnvrij lichaam te krijgen.

EFFECTIEVERE TRAININGEN

Het ouderwets trainen op apparaten is saai en achterhaald. Bij ons leer je om alles uit je lichaam te halen door middel van adem, mobiliteit en krachttraining.

CORRECTE UITVOERING

Twijfel je tijdens het trainen of je een oefening goed uitvoert? Stuur dan gelijk een video naar je coach toe om feedback te krijgen op je houding en uitvoering.

NEEM ANDERS EVEN EEN KIJKJE!

Wanneer je van start gaat, dan krijg je:

  Een persoonlijke coach
  Feedback op je uitvoering/houding
  Toegang tot alle programma’s en content
  Maandelijks nieuwe trainingen/recepten
  50% korting op de eerste maand. Gebruik hiervoor kortingscode START2023

ZO ERVAREN ONZE KLANTEN HET..

We hebben in middels al meer dan 100+ succesverhalen, maar luister niet alleen naar wat wij er over zeggen.

DIT ZIJN DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons een mailtje en we helpen je graag verder!

Je hebt in principe géén spullen nodig om te starten, want er zijn voldoende trainingen die je gewoon vanuit je woonkamer kunt mee doen.

Maar toch raden we je aan om een elastiek, foam roll, ringen en/of gewichten bij de hand te hebben. Deze spullen zijn goedkoop in aanschaf en anders zijn ze vrijwel in iedere sportschool wel aanwezig.

Een maandelijks opzegbaar lidmaatschap kost 49,50 per maand. Betaal je twaalf maanden vooruit, dan krijg je 17% korting (2 maanden gratis) en kost het omgerekend nog maar 41,25 per maand.

Ja, als je een kiest voor een maandelijks opzegbaar lidmaatschap, dan heb je alle vrijheid om te stoppen wanneer je wilt.

We hebben verschillende trainingen. Sommige duren slechts 10 minuten, maar we hebben ook programma’s die ongeveer 45-60 minuten duren.

Iedere oefening bevat voldoende regressies, zodat iedereen kan instappen op zijn eigen niveau. 

Cristian of Ramón zal je na jouw aanmelding een berichtje sturen om kennis te maken en antwoord te geven op je vragen. Mocht je tussendoor willen wisselen van coach, dan is dat natuurlijk géén probleem. 

Ja, je kunt je gewoon aanmelden voor één maand en vervolgens weer opzeggen. Maar het kan ook zijn dat je zo veel progressie boekt met je trainingen dat je nog wat langer wilt blijven.

CREËER EEN FLEXIBEL EN KRACHTIG LICHAAM, ZONDER PIJN!

Meld je nu aan met kortingscode: START2023 en probeer 1 maand uit voor slechts €24,75.