voel je gezond, sterk en gelukkig.

Voor iedereen die serieus aan zijn/haar gezondheid wilt werken.

WORD ÉÉN OP ÉÉN BEGELEID NAAR EEN GEZONDE LEEFSTIJL

Wij geven je alle hulpmiddelen die je nodig hebt om jezelf fit, vitaal en gelukkig te voelen. Lees hier onder hoe we dat doen!

Stok achter de deur

Je gaat aan de slag met een coach en wordt wekelijks begeleid.

Het fundament eerst

Het begint bij de oorzaak te achterhalen en aan te pakken.

Persoonlijk plan

Het traject is volledig afgestemd op jouw wensen en doelen.

Motiverende community

We dagen elkaar uit en halen het beste in elkaar naar boven.

HOLISTISCHE AANPAK

Om het beste resultaat te behalen gaan we aan de slag met alle vlakken die invloed hebben op je gezondheid (voeding, bewegen en een positieve mindset). Op deze gebieden heb je vaak te maken met specialisten die veel afweten van hun vakgebied, maar niet het volledige beeld zien. Met onze holistische aanpak wordt niets over het hoofd gezien.

CONCREET STAPPENPLAN

Na ons vrijblijvende kennismakingsgesprek is het duidelijk waar we mee aan de slag gaan om jouw persoonlijke doelen te behalen. Iedere maand pakken we 1 thema aan (voeding, bewegen, ontspanning of slapen) en krijg jij een concreet stappenplan, zodat je precies weet wat jij moet doen. Binnen 3 maanden ben jij een betere versie van jezelf. 

BLIJVENDE RESULTATEN

Wat heb je aan resultaten, als ze niet blijvend zijn? Maar liefst 95% van de mensen valt terug in hun oude gewoontes. Je hoeft geen bergen te verzetten om resultaat te behalen. Het geheim zit ‘m juist in kleine stappen zetten en een leefstijl creëren die bij je past. Hierdoor hou jij het gemakkelijker vol en is het ook een stuk leuker!

VRAAG EEN GRATIS KENNISMAKING AAN

Tijdens de kennismaking nemen we de tijd voor je om goed te laten zien wie we zijn, wat we doen en hoe we jou kunnen helpen om je doelen te behalen.

LEES HIER WAAROM ZOVEEL MENSEN BIJ ONS EEN PROGRAMMA VOLGEN
IS ER NOG IETS ONDUIDELIJK VOORDAT JE GAAT STARTEN?

Nadat jij je hebt aangemeld nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek achterhalen we jouw doelstellingen, laten we zien hoe wij resultaat gaan behalen en doen vervolgens een vrijblijvend voorstel. 

De kosten van het 3 maanden programma zijn afhankelijk van het aantal trainingen dat je per week volgt. Zo heb je de mogelijkheid om 1, 2 of 3 keer één uur in de week begeleid te worden. Onze tarieven starten v.a. €75,- per training.

Wij zijn er voor iedereen die verantwoordelijkheid wilt nemen over zijn/haar gezondheid. Wat je leeftijd, wens of ervaring ook is, als je open staat voor verandering is dit programma voor jou geschikt.

Op het moment dat je start met het programma, werken wij een plan uit voor 3 maanden. Zo weten wij precies hoeveel trainingen wij hebben om jouw doelen te behalen. Het is daarom niet mogelijk om tussentijds op te zeggen. Mocht je tijdens het programma een keer niet kunnen dan is dat geen probleem. Je kunt de training op een ander moment gewoon inhalen.