PERSOONLIJK TRAININGSPLAN

CREËER EEN FLEXIBEL EN KRACHTIG LICHAAM, ZONDER PIJN!

In dit 10 weken programma breng jij je lichaam in balans en ontwikkel je meer beweegvrijheid en kracht.

ZOU JE GRAAG BETER WILLEN BEWEGEN?

De meesten mensen denken dat het hebben van een stijf en pijnlijk lichaam normaal is en je beweegvrijheid verliezen erbij hoort. Dit is zonde, want dit hoeft niet zo te zijn.

Ongeacht je leeftijd ben ik ervan overtuigd dat, wanneer je de juiste tools in handen hebt, jij je hele leven een sterk, flexibel en pijnvrij lichaam kunt hebben.

DIT IS HOE WE HET AANPAKKEN

Ik heb zelf lang op de verkeerde manier getraind, maar na 10 jaar studie en veel uittesten heb ik de oplossing gevonden ...

1. JE LICHAAM WORDT VOLLEDIG FYSIEK GESCREEND

Dit trainingsplan begint met een uitgebreide fysieke screening om te bepalen wat je lichaam aankan en nodig heeft. Zo krijg je niet alleen een effectievere training, maar minimaliseer je ook nog eens de kans op blessures.

2. MOBILITEIT TRAINING VOOR MEER BEWEEGVRIJHEID

Trainen kan erg frustrerend zijn als je niet goed kunt bewegen. Het zorgt voor blokkades en vergroot de kans op blessures. Ik geef je daarom de juiste stretch en mobiliteit oefeningen om meer beweegvrijheid te krijgen.

3. KRACHTTRAINING MET VOLLEDIGE RANGE OF MOTION

Trainen als een bodybuilder werkt goed als je meer spieren wilt opbouwen, maar het is vreselijk voor je flexibiliteit. Als je sterk en atletisch wilt zijn, dan moet je leren trainen met volledige range of motion.

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN ÉÉN PROGRAMMA

Op unieke wijze wordt ademhaling, mobiliteit en krachttraining gecombineerd voor een optimaal resultaat.

✓ EEN ATLETISCH LICHAAM

De trainingen in dit programma zorgen ervoor dat jij een sterk en flexibel lichaam krijgt, zonder pijn en blessures. Je zult verbaasd zijn over waar je lichaam allemaal toe in staat is.

✓ DUIDELIJK TRAININGSPLAN

Via ons platform zie je iedere dag precies wat je te doen staat en ik heb bij iedere oefening een duidelijke uitlegvideo gemaakt, zodat je snapt hoe je de oefeningen moet uitvoeren.

✓ PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Om er zeker van te zijn dat je oefeningen goed uitvoert, kun je altijd video's naar mij opsturen voor feedback. Daarnaast plannen we 2 calls in om je programma te evalueren.

CREËER EEN FLEXIBEL EN KRACHTIG LICHAAM, ZONDER PIJN!

Na je aanmelding neem ik contact met je om kennis te maken en om te bespreken welke mogelijkheden er zijn om te starten.

DIT IS WAT ANDERE EROVER ZEGGEN

Dit programma heeft al tientallen mensen geholpen om vrijer te bewegen, sterker te worden en van hun blessures af te komen.

DIT ZIJN DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan even een mailtje naar cristian@nirvida.com

Het is mogelijk om een programma zonder equipment te volgen, maar we raden aan om een elastiek, foam roll, ringen en gewichten bij de hand te hebben. Deze spullen zijn vrijwel in iedere sportschool aanwezig.

Het 10 weken trainingsprogramma kost eenmalig 295 euro. Dit is inclusief 2 x een fysieke screening (begin-/ en eindmeting) en 2 x 30 minuten een online coaching call waarin we je programma evalueren en indien aanpassen.

Voor de screening vraag ik je langs te komen bij onze studio in Loosdrecht. Dit is alleen voor de begin-/ en eindmeting, daarna kun je de rest van het programma gewoon online volgen.

De trainingen duren ongeveer 45-60 minuten per sessie.

Iedere oefening bevat voldoende regressies, zodat iedereen kan instappen op zijn eigen niveau. 

We raden je aan om minimaal 2 dagen in de week te gaan trainen, maar het programma kan zo worden opgesplitst dat meer ook mogelijk is.

CREËER EEN FLEXIBEL EN KRACHTIG LICHAAM, ZONDER PIJN!

Na aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact op en plannen we de screening in.