PERSOONLIJK TRAININGSPLAN

CREËER EEN FLEXIBEL EN KRACHTIG LICHAAM, ZONDER PIJN!

In dit 10 weken programma kom je weer in connectie met je lijf en hervind je de plezier in beweging.

ZOU JE GRAAG BETER WILLEN BEWEGEN?

Al dat zitten en eenzijdig trainen brengt stijfheid en pijntjes met zich mee. Dit is niet gek want we zijn nu eenmaal gemaakt om te bewegen!

Wanneer we dit niet voldoende doen bouwen we spanning op. Spanning in het lichaam betekent spanning in de geest en dat kan zich manifesteren op vele manieren. Ervaar je deze spanning? Dit hoeft niet zo te zijn!

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN ÉÉN PROGRAMMA

Op unieke wijze wordt ademhaling, mobiliteit en krachttraining gecombineerd om vrijheid te ervaren in het lichaam.

✓ Organic body

De trainingen in dit programma zorgen ervoor dat je op een speelse manier een sterk en flexibel lichaam ontwikkelt. Dit helpt je in het dagelijks leven of kan je gebruiken in expressie.

✓ DUIDELIJK TRAININGSPLAN

Via ons platform zie je iedere dag precies wat je te doen staat. Ik leg je de bewegingen die we gaan leren duidelijk uit en plak ze vervolgens aan elkaar in een follow along training.

✓ PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Ik word je persoonlijke coach. Je kan mij op elk moment appen en vragen stellen. Daarnaast plannen we twee coaching calls in om te connecten en de progressie te bespreken

CREËER EEN flexibel EN KRACHTIG LICHAAM, ZONDER PIJN!

,

Na je aanmelding neem ik contact met je op om kennis te maken en om te bespreken welke mogelijkheden er zijn om te starten.

DIT IS WAT ANDERE EROVER ZEGGEN

Dit programma heeft al tientallen mensen geholpen om vrijer te bewegen, sterker te worden en van hun blessures af te komen.

DIT ZIJN DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan even een mailtje naar cristian@nirvida.com

Het is mogelijk om een programma zonder equipment te volgen, maar we raden aan om een elastiek, foam roll, ringen en gewichten bij de hand te hebben. Deze spullen zijn vrijwel in iedere sportschool aanwezig.

Het 10 weken trainingsprogramma kost eenmalig 295 euro of in drie termijnen van 105 euro.

Dit is inclusief 2 x een fysieke screening (begin-/ en eindmeting) en 2 x 30 minuten een online coaching call waarin we je programma evalueren en indien aanpassen.

Voor de screening vraag ik je langs te komen bij onze studio in Loosdrecht. Dit is alleen voor de begin-/ en eindmeting, daarna kun je de rest van het programma gewoon online volgen.

De trainingen duren ongeveer 45-60 minuten per sessie.

Iedere oefening bevat voldoende regressies, zodat iedereen kan instappen op zijn eigen niveau. 

We raden je aan om minimaal 2 dagen in de week te gaan trainen, maar het programma kan zo worden opgesplitst dat meer ook mogelijk is.

CREËER EEN FLEXIBEL EN KRACHTIG LICHAAM, ZONDER PIJN!

Na aanmelding neem ik zo snel mogelijk contact op om te kijken hoe we elkaar kunnen helpen.