MEMBERSHIP

EEN NIEUWE VORM VAN PERSONAL TRAINING

Met ons platform train je waar en wanneer je maar wilt en word je gecoacht op je houding bij iedere oefening voor slechts €49,50 p/mnd.

Gebruik kortingscode RUTGER50 voor 50% korting op de eerste maand.

CREËER EEN STERK EN FLEXIBEL LICHAAM, ZONDER PIJN.

De meesten mensen denken dat het hebben van een stijf en pijnlijk lichaam normaal is en je beweegvrijheid verliezen erbij hoort. Dit is zonde, want dit hoeft echt niet zo te zijn.

Ongeacht je leeftijd zijn wij ervan overtuigd dat, wanneer je de juiste tools in handen hebt, jij je hele leven een sterk, flexibel en pijnvrij lichaam kunt hebben.

HOE WERKT HET PLATFORM?

Wij hebben jaren lang niet op de juiste manier getraind, wat er voor heeft gezorgd dat we stijf en blessure gevoelig werden. Om jou die frustratie en 10 jaar aan studie te besparen, hebben wij onze ervaring hier gebundeld ..

1. VOLG EEN DUIDELIJK PLAN

We hebben verschillende programma's voor je klaar gezet, zodat je precies weet wat je van dag tot dag moet doen om een sterk, flexibel en pijnvrij lichaam te krijgen.

2. TRAIN LEKKER GEVARIEERD

Het ouderwets trainen op apparaten is saai en achterhaald. Bij ons leer je om alles uit je lichaam te halen door middel van adem, mobiliteit en krachttraining.

3. JE DOET HET NIET ALLEEN

Twijfel je tijdens het trainen of je een oefening goed uitvoert? Stuur dan gelijk een video naar je coach toe om feedback te krijgen op je houding en uitvoering.

BEKIJK HIER HOE HET ERUIT ZIET

We begrijpen het. Je wilt eerst even rondkijken om te zien of het wat voor je is.

VERBETER DIRECT JE MOBILITEIT EN KRACHT.

Gebruik kortingscode RUTGER50 en probeer het voor slechts €24,75 één maand uit.

DIT IS WAT ANDERE EROVER ZEGGEN

De trainingen op dit platform hebben al tientallen mensen geholpen om vrijer te bewegen, sterker te worden en van hun blessures af te komen.

DIT ZIJN DE MEEST GESTELDE VRAGEN

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan even een mailtje naar info@nirvida.com

Je hebt in principe géén spullen nodig om te starten, want er zijn voldoende trainingen die je gewoon vanuit je woonkamer kunt mee doen.

Maar toch raden we je aan om een elastiek, foam roll, ringen en/of gewichten bij de hand te hebben. Deze spullen zijn goedkoop in aanschaf en anders zijn ze vrijwel in iedere sportschool wel aanwezig.

Een maandelijks opzegbaar lidmaatschap kost 49,50 per maand. Betaal je twaalf maanden vooruit, dan krijg je 17% korting (2 maanden gratis) en kost het omgerekend nog maar 41,25 per maand.

Ja, als je een kiest voor een maandelijks opzegbaar lidmaatschap, dan heb je alle vrijheid om te stoppen wanneer je wilt.

We hebben verschillende trainingen. Sommige duren slechts 10 minuten, maar we hebben ook programma’s die ongeveer 45-60 minuten duren.

Iedere oefening bevat voldoende regressies, zodat iedereen kan instappen op zijn eigen niveau. 

Cristian of Ramón zal je na jouw aanmelding een berichtje sturen om kennis te maken en antwoord te geven op je vragen. Mocht je tussendoor willen wisselen van coach, dan is dat natuurlijk géén probleem. 

Ja, je kunt je gewoon aanmelden voor één maand en vervolgens weer opzeggen. Maar het kan ook zijn dat je zo veel progressie boekt met je trainingen dat je nog wat langer wilt blijven.

CREËER EEN FLEXIBEL EN KRACHTIG LICHAAM, ZONDER PIJN!

Meld je nu aan met kortingscode: RUTGER50 en probeer 1 maand uit voor slechts €24,75.